Prijava na Newsletter
Ukoliko želite povremeno primati mail od nas, slobodno se prijavite.

Karcher proizvodi za čišćenje

Karcher sistemi

Karcher se specijalizirao za razvoj, proizvodnju i uporabu sistema za čišćenje. Karcher nudi rješenje za svaki problem. Naš spektar proizvoda obuhvaća cjelokupni sektor tehnologije čišćenja.
 
Iz ponude izdvajamo: Visokotlačne usisavače, Usisavače na zrak, Usisavče koji djeluju po sistemu vode i sušenja, Usisavače koji suše, Strojeve za čišćenje podova, Čistila na paru, Pegle na paru, Sušila

Roto grad

Roto voda

Roto brine za čist okoliš. Polimerni materijali i otpaci recikliraju se te se ponovno upotrebljavaju. ROTO se odgovorno ponaša prema prirodi.
 
Pogledajte ROTO ponudu i to: Rezervoari za vodu, Septičke jame, Pročišćivaći, Lovci ulja, Sakupljači masti te Rezervoari za lož ulje.
 

Semperit - Visokotlačna crijeva i crijeva za hidrauliku

Semperit - Visokotlačna crijeva i crijeva za hidrauliku

U ponudi imamo široki asortiman visokotlačnih i hidrauličnih crijeva marke SEMPERIT i priključnih elemenata za sve vrste strojeva (visokotlačne perače - miniwashe, traktore, poljoprivredne strojeve…).

Ma-Fra auto kozmetika

Ma-Fra auto kozmetika

Pojam kvalitete počinje s potrebama kupaca, bilo da su profesionalci ili “uradi sam” korisnici. Ovi zahtjevi su priopćeni odjelu za istraživanje i razvoj, preneseni na naše proizvodne linije i, konačno, vraćaju se korisna rješenja za korisnike.
 
Proizvodi Hobi linije nastali su kao grana Profesionalne linije. Formulacije su iste, kvaliteta je identična, visoko prilagođena korisniku i sigurnosnim aspektima osiguravajući najbolje performanse.

Pena autokozmetika

Pena autokozmetika

Vrhunski proizvodi za održavanje Vaših automobila.
 
Iz ponude izdvajamo: Tekućine za vjetrobrane, Antifirz, Demineralizirana voda, Hobi autokozmetika, Profi autokozmetika ...

Servis

Akcije i popusti

Svakoga mjeseca NK&M za Vas izdvaja nekoliko proizvoda sa akcijskim popustima.
 
Iskoristite naše akcijske ponude i popuste za povoljniju kupnju i uštedu!