NK&M Prodaja i Servis

Stalnim trudom i upornošću da zadovoljimo sve zahtjeve naših klijenata i konstantnim usavršavanjem, u mogućnosti smo svakog danog trenutka ponuditi Vam savjet o načinu uporabe uređaja, preporučiti savršen uređaj, 
ovisno o opsegu zadanog posla, te pripadajući pribor za upotrebu. Cilj nam je osigurati dugoročno zadovoljstvo kupaca, a nudimo Vam široki asortiman proizvoda, jamstvo kvalitete proizvoda, stručnost zaposlenika te kvalitetnu i brzu uslugu.

Prilikom kupnje uređaja za pranje i čišćenje, jedan od najbitnijih faktora je sama sigurnost da svi Vaši proizvodu budu redovito servisirani i održavani, te da se Vaša početna investicija maksimalno isplati.

Analiziranjem dosadašnjeg servisnog iskustva, te prilagođavanje načina rada i cijena usluga, na zadovoljstvo naših postojećih i budućih klijenata, pokušali smo stvoriti shemu usluga za Vašu sigurnost i neometan rad tokom cijele godine.

Kao jedino specijalizirano predstavništvo na području Bjelovarsko bilogorske županije za Kärcher, Nilfisk Alto (ex-Wap) te Roto asortimana, želimo istaknuti prednosti kupnje uređaja i sustava kod nas:

  • Servisiranje uređaja u garantnom i izvan garantnog roka, te redovito godišnje održavanje.
  • Dolazak servisera na poziv od u kratkom roku. Pregled i utvrđivanje kvara na profesionalnim uređajima bez naknade.
  • Isporuka rezervnih dijelova, prateće opreme, te sredstava za čišćenje.
  • Gdje kvar nije moguće otkloniti u kratkom roku, nudimo Vam mogućnost preuzimanja zamjenskog uređaja bez naknade.